We zijn weer blij met het vele oud ijzer (maar niet met het grofvuil)

Zaterdag 23 april is de oud ijzerploeg weer druk in de weer geweest met het ophalen van, jawel u raad het al, oud ijzer. Maar ook met oude elektrische apparaten, want ook die leveren geld op voor de club. De bak met oud ijzer zat weer helemaal nokkievol en daar zijn we als vereniging uiteraard heel blij. Iedereen die zijn/haar oud ijzer aan de weg heeft gezet, willen we dan ook heel erg bedanken.

Helaas is ook gebleken dat een aantal mensen van de gelegenheid gebruik maakt om hun grofvuil in de container te dumpen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en heel vervelend voor ons. Want dat betekent dat wij dit weer uit de container moeten halen enĀ apart moeten afvoeren. Daarom hierbij een oproep aan de mensen die dit gedaan hebben, doe dit niet meer, hier is de container niet voor bedoeld!

Maar er is dus ook weer ontzettend veel oud ijzer opgehaald en dat zou niet mogelijk zijn zonder vrijwilligersploeg en aanhangers. Daarom veel dank aan Jeroen Kaarsemaker, Rene Sietses, Marcel Spaander, Richard Mol, David Mol, Arno Lakeman, Jaap Lakeman, Mark Klabbers, Paul Grooteman, Jeroen Lakeman, Rob Lakeman en Jaap Slaman voor hun hulp. En net zoveel dank aan Bouwbedrijf Grooteman-Van Dijk, TVV Schilderwerken en Niek Grooteman Schilders dat we hun aanhangers mochten lenen, top!

Geplaatst in Nieuws