Wedstrijdverslag Strandvogels C1 – Always Forward C6

Wij hadden nog een wedstrijd te goed van de vorige competitie dus speelde we zaterdag 9 januari onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. We begonnen om half 1 na het fluitsignaal van Frans van Velzen. Always Forward mocht aftrappen. We gingen gelijk fel er op. Dit zorgde dat we al snel in balbezit kwamen. Na goed samenspel kwam het al gauw op 1-0 voor Strandvogels. We waren heel gemotiveerd en dat zorgde dat we nog 4 doelpunten maakte in de eerste helft. Rust stand 5-0 voor Strandvogels.

De tweede helft hadden we tegenwind. Dat is op zich niet heel gevaarlijk, maar het blijft opletten. Nadat we nog twee doelpunten achter de keeper hadden geschoten werd Always Forward gevaarlijker. En wisten ze een penalty te versieren. Omdat Floor, onze keepster, nu in de spits stond moest Sjors, als vervangende keeper, de penalty proberen te stoppen. Maar tevergeefs. Always Forward kreeg weer moed en viel weer aan. We sloegen deze aanval af maar daar kwamen ze weer. Ze waren met meer mensen dan wij en daardoor stond het 7-2 voor Strandvogels. Toen was het voor ons duidelijk dat we het niets voor niks kregen. dus door weer gelijk druk uit te oefenen en goed samen spel wisten we er 15-2 van te maken.

Frans bedankt voor het fluiten. En Twan en Justin bedankt voor het mee doen.