Wedstrijdverslag Dindua C1 – Strandvogels C1

We begonnen de wedstrijd om 12:00 in Enkhuizen. We begonnen fel aan de wedstrijd en creëerden gelijk kansen door goed samenspel van het team. Later in de eerste helft verzwakte we wat en creëerden we minder kansen, maar achterin hielden we het gewoon goed dicht. Bij rust stonden we 0-5 voor.

In de rust hadden we een doelstelling gesteld om met dubbele cijfers te winnen. We pasten de opstelling wat aan. De keepster ging eruit en de laatste man werd een soort vliegende keeper. Door met twee backs een voorstopper en een vliegende keeper te spelen hadden we meer mensen voorin staan. Hierdoor werd de kans op scoren voor Dindua een stuk groter, maar doordat we overal op het veld druk op Dindua zette, wisten we veel tegen te houden. Als Dindua er toch doorkwam werd dat goed door de verdediging opgevangen. Uiteindelijk wisten we er  ‘maar’ vier te maken dus we wonnen niet met dubbele cijfers, maar we wisten wel voor het eerst de nul te houden en dat voelde ook best goed.

Uiteindelijk was de eindstand 0-9