Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2024-2025

Het jeugdbestuur en de technische commissie zijn de afgelopen weken weer druk bezig geweest met de puzzel om onze jeugdleden ook komend seizoen weer actief te laten zijn op de velden. Het is vaak wikken en wegen om tot de optimale indeling te kunnen komen, wij hopen daarvoor ook op een ieders begrip.

Onderstaand vinden jullie de voorlopige teamindelingen, waarin rekening is gehouden met mogelijke dispensatiespelers en -speelsters, maar ook met de totale hoeveelheid spelers die een team op de been moet kunnen brengen iedere week:

De JO8 en JO9 spelen wedstrijden van 6 tegen 6.
De JO11 en JO12 spelen wedstrijden van 8 tegen 8.
De JO14, JO16 en JO19 spelen wedstrijden van 11 tegen 11.
De MO17 heeft de mogelijkheid om zowel 9 tegen 9, als ook 11 tegen 11 te spelen.

Afbeelding1

Nogmaals, dit zijn voorlopige indelingen, maar heel veel zal hier niet van afgeweken (kunnen) worden. Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen, kunnen jullie terecht bij Gerald Broedersz (strandvogels.leden@gmail.com / 06-42811014).

Geplaatst in Nieuws