Edwin Degenaars nu ook officieel nieuwe trainer Strandvogels

Een maandje geleden konden we al melden dat Edwin Degenaars na dit seizoen Martin Glim zal opvolgen als hoofdtrainer van Strandvogels. Dat is nu ook officieel bekrachtigd door de handtekeningen onder het contract te zetten. Toch altijd weer een speciaal moment waar uiteraard even bij stil gestaan moet worden, inclusief fotomoment.

Maar voor zowel Edwin als Strandvogels is het zaak eerst het huidige seizoen goed af te maken. Edwin aast met zijn huidige team op de titel in de 5e klasse en is op dit moment goed op weg want zijn ploeg is koploper. Strandvogels is na drie opeenvolgende nederlagen juist behoorlijk afgezakt waardoor het voor de Vogels zaak is op korte termijn het tij te keren en de weg omhoog weer in te zetten.

De ondertekening van het contract met de nieuwe trainer. V.l.n.r. secretaris Lars Groot, voorzitter Cees Duijn, Edwin Degenaars en penningmeester Suzanne Koopman.

De ondertekening van het contract met de nieuwe trainer. V.l.n.r. secretaris Lars Groot, voorzitter Cees Duijn, Edwin Degenaars en penningmeester Suzanne Koopman.

Geplaatst in Nieuws