Onderdijk weer kilo’s lichter dankzij Strandvogels

Zaterdag 23 september was het weer zover, de jaarlijkse oud ijzeractie van Strandvogels. Het begon met een kleine kink in de kabel omdat er vlakbij de container, ondanks duidelijke borden, een auto geparkeerd stond. Maar gelukkig laten de mannen van het oud ijzer zich niet zomaar aan de kant zetten, dus dit probleem werd vakkundig getackeld. Deze keer waren het de volgende heren die de handen uit de mouwen staken voor de club; Rowin de Wit, Givano Lubbe, (Mar)Tinus Weel, Jaap Lakeman, Jorrit Kaarsemaker, Merlijn Weel, Jargo Grooteman, Arno Lakeman, Maurice Lakeman en Sjoerd Pijlman. Auto’s en aanhangers werden belangeloos beschikbaar gesteld door Pijlman Dienstverlening, Beerepoot Installatietechniek en Tim van Velzen Schilderwerken.

Na al die jaren blijkt er nog altijd veel oud ijzer en oude elektrische apparaten in Onderdijk te zijn. Of er komt steeds weer bij, dat zal het waarschijnlijk zijn. Hoe dan ook, wij zijn er blij mee want er komt daardoor weer het nodige geld in de clubkas waar wij leuke dingen van kunnen doen.

 

Geplaatst in Nieuws