Aan- of afmelden? Doe het voor 1 juni!!!

Het seizoen 2022/2023 is nog in volle gang, maar achter de schermen wordt al weer hard gewerkt om ook volgend seizoen ieder lid weer naar volle tevredenheid te kunnen laten voetballen bij Strandvogels. Wij zijn blij dat we een gestaag groeiend aantal jeugdleden hebben mogen verwelkomen de laatste jaren, wat zeker geen vanzelfsprekendheid is. Dit hebben wij te danken aan onze laagdrempelige instapmogelijkheden, onze kleinere teams en daardoor ook meer persoonlijke aandacht van trainers en coaches tijdens de trainingen/wedstrijden.

Voor het nieuwe seizoen zijn nieuwe (jeugd)leden dan ook van harte welkom om lid te worden van onze mooie vereniging. Hebben jullie vrienden/vriendinnen/klasgenoten/buren die graag bij een iets kleinere club willen spelen, waar veel persoonlijke aandacht is? Vraag hem of haar zich dan aan te melden via www.strandvogels.nl/lid-worden/ of mail naar strandvogels.leden@gmail.com.

Het is ook mogelijk om je af te melden, maar uiteraard liever niet! Mocht je dit toch willen, mail dan naar strandvogels.leden@gmail.com . Afmeldingen op iedere andere manier zullen niet verwerkt worden (WhatsApp, mondeling). Doe dit uiterlijk vóór 1 juni 2023. Wij moeten onze leden namelijk ook tijdig afmelden bij de KNVB. Afmeldingen na 1 juni kunnen niet tijdig worden verwerkt, waardoor wij genoodzaakt zijn om de helft van de contributie voor het seizoen in rekening te brengen.

Geplaatst in Nieuws