Always Forward brengt Strandvogels in laatste fase nog zware nederlaag toe (update, met filmpjes)

Always Forward 1 - Strandvogels 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 9 oktober 2022
Uitslag: 6-1 (1-1)
Scoreverloop: 1-0; Gerald Broedersz 1-1; 2-1; 3-1; 4-1; 5-1; 6-1

Selectie:
Edwin Hoogland; Tigo Harder, Merlijn Weel, Bram Koomen (Rowin de Wit) en Mitch Hofland; Gerald Broedersz, Niek Broersen, Bryan Broedersz en Tim Broersen; Jordy Weel en Dawid Zerek (Tijmen de Kroon)

In Hoorn is Strandvogels tegen Always Forward tegen een zware nederlaag aan gelopen. Daar zag het niet naar uit toen Gerald Broedersz vlak voor rust de gelijkmaker op het scorebord zette. Ook na rust kon Strandvogels nog lange tijd goed mee. Maar nadat zo’n twintig minuten voor tijd de 3-1 viel, was het verzet van Strandvogels gebroken. In het laatste deel van de wedstrijd kon Always Forward daardoor nog uitlopen naar 6-1.