Strandvogels jubileumdag succesvol verlopen

Onder prachtige weersomstandigheden is de jubileumdag van Strandvogels in volle gang. Na eerst een “gewone” zaterdagochtend met wedstrijden kwamen na de middag de attributen op het veld voor de spellenmiddag voor de jeugd. Op diverse luchtkussens en met andere spellen nam de jeugd het tegen elkaar op, uiteraard tussendoor voorzien van een hapje en een drankje. Want spelen (en de uitbundig schijnende zon) maken dorstig.

Daarna werd om 18.00 uur de wedstrijd gespeeld tussen het kampioensteam uit het seizoen 2011-2012 en het team dat vorig seizoen promotie naar de 3e klasse wist af te dwingen. De “oudjes” bleken het voetballen nog niet verleerd waardoor de wedstrijd mooi gelijk op ging. Na twee keer 30 minuten was de eindstand 3-4 voor het huidige eerste elftal. Na de wedstrijd was het daarna nog lang gezellig op de feestavond.

Hieronder een aantal foto’s van de jubileumwedstrijd

Hieronder een impressie van de spellenmiddag.

Geplaatst in Evenementen