Coronaregels met ingang van zaterdag 6 november

Iedereen heeft het wel gezien, gehoord of gelezen, de coronaregels worden weer aangescherpt. Het virus was nog niet weg maar is de laatste weken weer aan een opmars bezig. En dus heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om deze opmars tot stilstand te brengen. De nieuwe maatregelen gelden vanaf zaterdag 6 november. Uiteraard vinden ook wij deze maatregelen niet leuk, maar alleen met elkaar kunnen we dit vervelende virus klein krijgen. Wij zullen ons dan ook conformeren aan de maatregelen en hopen en vertrouwen er op dat alle spelers, trainers, coaches, vrijwilligers en andere aanwezigen op ons complex ons hierin steunen. Want nog altijd geldt; alleen samen krijgen we corona onder controle.

Met ingang van zaterdag 6 november gelden op ons complex de volgende regels;

  1. Voor betreden van de binnenruimtes van ons complex (kantine en kleedkamers) geldt voor iedereen boven de 18 jaar dat een Corona Toegang Bewijs (CTB) getoond moet kunnen worden.
    Dit geldt niet voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers, zij hoeven geen CTB te tonen. Dit zijn onder andere trainers, coaches, leiders, onderhoudsmedewerkers.
  2. Ouders van bezoekende clubs die meerijden moeten wel een CTB tonen.
  3. Houdt buiten het sporten zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
  4. Ook wanneer gebruik wordt gemaakt van het toilet moet een CTB getoond worden.

Daarnaast blijven natuurlijk de algemene regels gelden;

  • Heb je corona gerelateerde klachten; blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid.
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Schud geen handen.
Geplaatst in Nieuws