Ook in coronatijd volop actie bij Strandvogels

Door corona liggen de normale voetbalactiviteiten al tijden stil. Er wordt wel getraind maar waar het echt om gaat, wedstrijden spelen, dat is al tijden niet mogelijk. Dat weerhoudt ons er bij Strandvogels echter niet van om naar de toekomst te kijken, integendeel. We gaan er vanuit dat, op korte of wat langere termijn, ook het normale voetballeven weer van start zal gaan en dan moet alles natuurlijk pico bello in orde zijn.

Daarom is er de afgelopen tijd geïnvesteerd in het verduurzamen van de accommodatie. De oude verlichting in de lichtmasten is vervangen door LED. En die nieuwe LED-lampen krijgen sinds kort stroom van onze eigen zonnepanelen die zijn aangebracht op de overkapping. Een flinke investering maar wel eentje die zich binnen afzienbare tijd zal terugverdienen.

Hieronder enkele foto’s van de werkzaamheden aan zowel de lichtmasten als de zonnepanelen. Uiteraard waren de gebroeders Stroet hierbij aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Heel erg bedankt mannen, zonder jullie zouden we dit soort dingen allemaal niet zo gemakkelijk kunnen doen!

 

Geplaatst in Nieuws