Jeugd Strandvogels volop actief in coronatijd

Activiteiten voor jeugd van Strandvogels
Ook voor de jeugd is het een vreemd voetbalseizoen. Helaas weer geen competitie en geen aanmoedigende familie en vrienden langs de kant.

Als vereniging proberen we iedereen toch zoveel mogelijk te laten voetballen: de trainingen gaan gewoon door en op de zaterdag kan onderling een potje voetbal worden gespeeld. De afgelopen weken hebben wij daar nog wat extra activiteiten aan toegevoegd.

Clinic door de trainer van het 1e elftal
Op zaterdag 27 maart gaf de trainer van het 1e elftal een clinic aan de jeugd. Ondersteunt door een aantal selectiespelers liet Patrick ze verschillende oefeningen en opdrachten doen. Natuurlijk kon een onderlinge wedstrijd daarbij niet ontbreken. Een geslaagde clinic met veel fanatieke deelnemers!

Alle trainers en selectiespelers: bedankt voor de sportieve ochtend!

Mixtoernooi
Op zaterdag 10 april, 24 april en 8 mei werd een mixtoernooi gespeeld. Er werd van alles gemixt: de teams, de velden én… zelfs de ballen. Zo speelde iedereen elke ronde een keer op het schoolplein, op het pannaveld en op het hoofdveld. Op elk veld kwamen de deelnemers een andere bal tegen: een gewone voetbal, een kleine voetbal, een rugbybal of een grote fitnessbal. Het leverde leuke, spannende en soms ook grappige wedstrijden op! Uiteindelijk zijn per speelgroep de nummer 1, 2 en 3 naar huis gegaan met een mooie en verdiende beker. Hopelijk hebben jullie allemaal net zo genoten van dit toernooi als wij!

Het toernooi werd mogelijk gemaakt door de hulp van verschillende (selectie)leden en trainers. Iedereen die aanwezig was: bedankt!

Siemen Pennekamp Penalty Bokaal
Na een jaar geen penalty bokaal was het op woensdag 19 mei weer tijd voor deze jaarlijks terugkerende activiteit. Helaas nog zonder publiek, maar de jongens en meiden moedigden elkaar goed aan. En met resultaat: de ballen vlogen de speciaal hiervoor aanwezige keepers om de oren!

In aanwezigheid van mevrouw Pennekamp ging onze topper Danley Groot er uiteindelijk vandoor met de wisselbeker. Gefeliciteerd Danley! Mevrouw Pennekamp en keepers, bedankt dat jullie erbij wilden zijn!

Foto’s van alle bovenstaande activiteiten volgen nog.

Vrienden Club Middag
Aankomende zaterdagmiddag 29 mei staan op het veld van Strandvogels verschillende voetbalspellen klaar. Alle jongens en meiden zijn welkom, dus leden kunnen ook vrienden en vriendinnen meenemen. Voor meer informatie zie de flyer in het andere nieuwsbericht op onze site.

Geplaatst in Nieuws