Strandvogels sluit het jaar feestelijk af in de skihut

Zaterdag 21 december sloot Strandvogels het (voetbal)jaar feestelijk af in de Strandvogels skihut. De kantine was voor deze gelegenheid door Jolanda, Cheriel, Cees en Jorrit omgetoverd tot een ware skihut, het zag er prachtig uit. Maar voordat het feest zou losbarsten in de skihut, moest er eerst gevoetbald worden.

IMG_0499

Strandvogels 1, kersvers periodekampioen, zou aantreden tegen een illuster gezelschap oud-Strandvogels 1 spelers. Onder leiding van oud-Vogelstrainer Jaap Beerepoot waren de volgende spelers door de strenge selectie heen gekomen; Mario Smak, Joost Broedersz, Erwin Neuvel, Niels Zwan, Gerald Broedersz, Martijn Weel, Sebastiaan Weel, Dennis Dol, Peter Dekker, Bryan Broedersz, Tino Spigt, Harm Poland en Paul Neuvel. De wedstrijd stond onder leiding van de immer neutrale Clemens Weel. De verwachting was natuurlijk dat het huidige 1e eenvoudig zou winnen, maar dat bleek een onderschatting van de manschappen van Jaap Beerepoot. Het was namelijk Paul Neuvel die in de 8e minuut de score opende. Via twee goals van Dawid Zerek wist Strandvogels 1 de schade voor rust nog te repareren. Na een ongetwijfeld opzwepende peptalk van trainer Beerepoot kwamen zijn mannen zo scherp als een mes de kleedkamer uit. Desondanks miste Strandvogels 1 een paar uitstekende kansen en dan weet je het, hij gaat vallen aan de andere kant. Het was Harm Poland die de gelijkmaker aantekende en daarmee een strafschoppenserie uit het vuur sleepte. Ook die verliep ongemeen spannend, uiteindelijk sleepte Edwin Hoogland de winst voor zijn team binnen door de beslissende strafschop achter zijn collega Martijn Weel te schieten.

Daarna verplaatsten spelers en toeschouwers zich naar de skihut om daar onder het genot van een hapje en drankje het jaar na te beschouwen. Sietske, Elly, Nel, Loes, Martien, Annelies, Nancy Grooteman en Annabelle zorgden dat niemand iets tekort kwam. Ook werd deze avond de uitslag van de loterij bekend gemaakt. Merlijn Weel was in de kantine nog druk met het slijten van de laatste loten, eerder had de jeugd van Strandvogels al voor een prachtig verkoopresultaat gezorgd, mede dankzij Nancy Neefjes, Jolanda Ruiter en Merlijn Weel. Hieronder de uitslag van de loterij, de prijzen zijn inmiddels bezorgd bij de winnaars. Prijzen werden beschikbaar gesteld door Rheino’s, Gezusters Bos, Lakkie, Beemster kaas, Slagerij Ruiter en Bakker Swart.

1e prijs; € 150; Monique Hofland
2e prijs; € 100; mw. Koomen
3e prijs; Bon Rheino’s; Nick en Do
4e prijs; Bon Gezusters Bos; Sharon
5e prijs; Lakkie loopfiets; Babs Laan
6e prijs; Taart bakker Swart; Peter Kaarsemaker
7e prijs; Rollade; P. Grooteman
8e prijs; Kaaspakket; Wilma van Eerden
9e prijs; Abonnement speeltuis; Fam. Vertelman
10e prijs; Bierpakket; Lars Groot.

 

Geplaatst in Nieuws