Strandvogels en Menno de Vries na dit seizoen uit elkaar

Strandvogels neemt na dit seizoen afscheid van trainer Menno de Vries. Menno heeft er dan twee jaar op zitten als hoofdtrainer nadat hij daarvoor al enkele jaren trainer van de oudste jeugd bij de club is geweest. In zijn periode als jeugdtrainer won hij onder andere het bekertoernooi en ook als hoofdtrainer zijn de resultaten uitstekend. Vorig seizoen werd de nacompetitie bereikt en werd tot de laatste speeldag gestreden om het kampioenschap en dit seizoen heeft Strandvogels al een periodetitel veroverd.

IMG-20180916-WA0011 (2)Na goed overleg met elkaar zijn we tot de conclusie gekomen dat zowel de club als de trainer toe zijn aan een nieuwe uitdaging. We hebben er het volste vertrouwen in dat trainer en spelers het seizoen op een goede wijze zullen afsluiten, een plek in de nacompetitie is al verzekerd. De club zal op zoek gaan naar een goede opvolger voor Menno de Vries. GeĂ¯nteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Cees Duijn, 06 – 22 51 23 85.

Geplaatst in Nieuws