Wie is de Vogel 2.0

Zaterdag 22 juni was het gemeenschapsveiling-uitje bij Strandvogels; Wie is de vogel. 2.0. Een geweldig spel gebaseerd op Wie is de mol. Prachtig weer, mooie spannende spellen en geweldig enthousiaste kandidaten( kopers). Twee ploegen streden tegen elkaar met in elk team één vogel (mol).

Het eerste spel was bij de Vogels zelf. Ren je rot; vragen beantwoorden en vervolgens een bal in een mand gooien. Vragen zoals wat is de kleur van zwarte Piet bleken nog knap lastig te zijn. Of was dat al een Mollenstreek??

Daarna met de step naar SMAK Tulips. Daar moesten de kandidaten help zoeken in die enorme kas. Maar hierbij werden ze geholpen door iemand die vanuit de auto een plattegrond had. Daar stond op waar het geld was verstopt. Alles communicatie dus en dat blijkt dan nog best lastig te zijn. Naar er eerst geld gebonden. De teams streden namelijk ook tegen elkaar. Vervolgens weer met de step naar Onderdijk, nadat we een heerlijk warm hapje en lekkere koele drankjes hadden genuttigd.

In de Van Velzenstraat het Fotospel. Het hele team zat aan één touw vast en moest vervolgens via foto’s van locaties geld proberen te scoren. Maar aan elkaar vast met 9 verschillende meningen is dat nog best lastig maar vooral ook hilarisch.

Het laatste spel was ook weer bij de Vogels; basketbal en voetbal. Hier kwamen we erachter dat het balgevoel na enkele biertjes toch al een stuk minder werd. Daarna moest iedereen de test invullen en aangeven wie volgens hun de VOGEL was.

Er was er maar één die de Vogel had geraden( gegokt) en dat was Mathilde. Zij won dan ook van haar team. In het andere team was Annelies de beste. De Vogels hadden het dus geweldig gedaan want vrijwel niemand dacht dat zij het waren. Aaron zei nog tegen Erwin Houtop; als jij het bent ben je geniaal!! En dat was hij dus. Hij en Nicky waren de vogels in hun team. Maar omdat Erwin zijn team had verloren, was hij de beste vogel.

Daarna nog lekker bbq-en met elkaar en nog een mooi tijdje napraten over hoe zij dat dan toch deden. En mooi aanzitten. Al met al een geweldige dag en avond dachten wij.

Speciale dank aan Smak Tulips.
En Cees Duin voor het bbq-en.
En ook dank aan alle kandidaten voor het enthousiasme en de gezelligheid

Met vriendelijke groet,

Merlijn Weel
Nancy neefjes
Jargo Grooteman
Ronald Deen
Cees Grooteman

 

Geplaatst in Evenementen