Meisjes laten moeders alle hoeken van het veld zien

Vrijdagavond 2 juni was het tijd voor de moeders tegen de meisjes. Ter afsluiting van het seizoen speelden de meisjes van Strandvogels MO13-1 een wedstrijdje tegen hun moeders. Moeders waarvan velen waarschijnlijk nog nooit op een voetbalveld hebben gestaan, tenminste niet tussen de lijnen.

Het was een mooie afsluiting van een zeer succesvol seizoen. Het team van Anouska, Mandy, Ron en Jeroen werd zowel in de najaars- als in de voorjaarsreeks kampioen. Van de in totaal 21 gespeelde competitiewedstrijden werden er 19 gewonnen, 1 gelijkgespeeld en ging er slechts eentje verloren. Aan goals ook geen gebrek, er werden er maar liefst 119 gemaakt. De keepster van Strandvogels, meestal Meis, hoefde maar 26 keer de bal uit het net te halen.

De wedstrijd tegen de moeders was niet echt een wedstrijd, de meisjes waren veel te sterk. In de eerste helft wisten de moeders de schade nog beperkt te houden, maar in de tweede helft liepen de meisjes alsnog uit naar een eclatante 12-0 overwinning. Hieronder enkele foto’s van deze leuke seizoensafsluiter.

IMG-20170602-WA0002

 

Geplaatst in Nieuws