De pijp lijkt helemaal leeg bij Strandvogels 1 na nipt misgelopen promotie

Strandvogels 1 - VIOS-W 1 (nacompetitie deel 2)

Wedstrijddatum: donderdag 8 juni 2017
Uitslag: 0-5 (0-1). Strafschoppenserie 5-4
Scoreverloop: 0-1; 0-2; 0-3; 0-4; 0-5

Selectie:
Martijn Weel, Mitch Hofland, Jeroen Mol, Gerald Broedersz (Rowin de Wit), Tim Broersen, Rens Grooteman (Sebastiaan Weel), Merlijn Weel, Jordy Weel, Ton Lakeman, Bryan Broedersz en Erwin Neuvel (Jan Duijn)

Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn bij de eerste wedstrijd in de 2e nacompetitie tegen VIOS-W. Een nacompetitie waartoe Strandvogels veroordeeld was omdat Hauwert ’65 vlak voor tijd nog een vierde goal wist te scoren tegen SRC. Daardoor blijft Hauwert ’65 derdeklasser en promoveerde Strandvogels net niet naar die 3e klasse. En dat geeft natuurlijk toch een behoorlijke tik, dat je er zo dicht bij bent geweest.

En waarschijnlijk was dat een van de redenen dat het tegen VIOS-W niet wilde lukken. Ontzettend jammer, maar ook wel weer begrijpelijk. We volstaan deze keer daarom met een kort fotoverslag. Hopelijk kan Strandvogels deze tweede nacompetitie nog wel op een positieve manier afsluiten in de laatste wedstrijd, zondag 11 juni bij WSV 1930. Want dit fantastische seizoen verdient een mooie afsluiter, al zal de mooiste afsluiter, namelijk promotie, wel buiten bereik blijven. En om dan nog positief te eindigen, de strafschoppenserie won Strandvogels met 5-4!

Competitiestanden

Programma, uitslagen en topscoorders

De Beker

Geplaatst in Strandvogels 1