Wedstrijdverslag Strandvogels C1 – Westfriezen C3

Wij moesten zaterdag tegen de Westfriezen voetballen. De fluit klonk, de eerste helft was begonnen. De wisselspeler waren Arjan en Lars. Na enkele minuten was er een kans voor Strandvogels. Die ging er in! 1-0. Er volgden een paar kansen van De Westfriezen, maar de verdediging (Dani, Sietse, Cornee, Sjors, Lars) en de keeper (Floor) wisten het doel leeg te houden. Na ongeveer 20 minuten gespeeld te hebben stonden de wissels klaar, op dat moment werd er gescoord, 2-0. Daarna werden alle aanvallen door het middenveld (Sam, Bart, Sven, Jari, Mick) en de voorhoede (Niek, Arjan) goed opgebouwd er volgden vele kansen en nog 2 doelpunten. De rust stand was 4-0.

In de tweede helft gaven we weer alles. Dat pakte goed uit. Tijdens een aanval gaf de Scheidsrechter een penalty aan Strandvogels. Arjan wist die er in te schieten, 5-0. Verder werd er weer goed verdedigd en mooie acties van de aanvallers. Daardoor was de eind stand 9-0. En dus hebben we geen tegendoelpunten gehad.

Bedankt: Frans voor het fluiten. En dirk voor het coachen.