Club van 100 sponsort nieuwe krijtwagen

Er wordt meestal gespeeld op het prachtige kunstgrasveld en dan zou je het bijna vergeten. Maar Strandvogels beschikt wel degelijk ook nog over een B-veld en dat is “gewoon” gras. En waar op kunstgras de lijnen permanent zijn aangebracht, moeten deze op een grasveld handmatig worden getrokken.

Bij Strandvogels hebben we daarvoor Arie Haakman, met de kar trok hij vaak in alle vroegte de lijnen op het B-veld zodat ook daar gespeeld kon worden. De krijtkar raakte echter behoorlijk versleten. Zo versleten dat Arie zijn sok om het wiel moest binden om er voor te zorgen dat deze bleef draaien. Dat was natuurlijk geen doen meer en dus moest er een nieuwe krijtkar komen.

De Club van 100 van Strandvogels heeft een fonkelnieuwe krijtkar aan de club ter beschikking gesteld. Zo fonkelnieuw dat het nog knap lastig was deze in de volle zon knap op de foto te krijgen. Zodoende kan Arie ook komend seizoen weer lekker lijnen trekken op het B-veld, daar is bij vast heel blij mee!

De nieuwe krijtkar van Strandvogels op een plek waar ie in het vervolg niet meer te bewonderen zal zijn; op het kunstgrasveld.

De nieuwe krijtkar van Strandvogels op een plek waar ie in het vervolg niet meer te bewonderen zal zijn; op het kunstgrasveld.

Geplaatst in Nieuws