Wedstrijdverslag Strandvogels C1 – Grasshoppers C2

‘’0-2 achter is geen schande’’

De eerste helft begon dinsdag avond om kwart voor 7 na het fluitsignaal van Frans van Velzen. We begonnen sterk en speelde goed combinatie spel. Maar Grashoppers waren sterker. Het bleef 0-0 tot dat grashoppers aanviel en de spits geweldig uithaalde. Zelfs voor Floor onhoudbaar. 0-1 grashoppers. Er werd geknokt door beide partijen, en zo waren er dus wat incidenten. Waardoor ook Richard geblesseerd raakte aan zijn knie. Hij moest van het veld en zou de rest van de wedstrijd aan de kant zitten. Er zat nu een gat in de verdediging linie en de Grashopppers vielen weer aan. Weer een krachtig schot van hun spits, de bal werd per ongeluk van richting verandert. 0-2 grashoppers. Het is rust. In de rust sprak onze coach ons bemoedigend toe: ‘’0-2 achter is geen schande’’.

De tweede helft gingen wij weer fris het veld op. Na een taktische wissel kreeg Strandvogels vleugels. Al snel was het 1-2 voor Strandvogels door goed combinatiespel. Ongeveer 10 minuten voor tijd maakte wij de gelijkmaker. 2-2. En 5 minuten later brak Strandvogels uit en maakte Dani er 3-2, voor Strandvogels, van. Met een publiekswissel ging Dani van het velt. Een trotse coach stond naast het veld. De grashoppers bleven echter wel aanvallen en zo bleef het spanend tot de laatste minuut. Eindstand: 3-2 Strandvogels