AZ Selectiedag bij v.v. De Zouaven

Voor jonge voetballers die hun talenten willen tonen aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding, worden in april en mei op vijf verschillende locaties in Noord-Holland de AZ Selectiedagen georganiseerd.

De AZ Selectiedagen zijn een initiatief van de AZ Jeugdopleiding en vervangen de AZ Voetbaldagen en Keepersdag die elk seizoen op Sportcomplex ’t Lood werden gehouden. Het nieuwe evenement vindt plaats op de complexen van de verschillende 3-sterrenpartners van het AZ Voetbalschool.

Training
Tijdens de AZ Selectiedagen krijgen jonge voetballers een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaren zij hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens de dagen wordt door de scouts van AZ actief gespeurd naar talent. De voetballers die tijdens deze dagen opvallen, maken misschien kans op een plaatsje bij de AZ Jeugdopleiding.

Alle voetballers geboren tussen 2001 en 2006 kunnen zich inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Locaties

De Foresters Sportcomplex De Foresters, Vennewatersweg 23 te Heiloo 29-04-2015
RKSV HBC Sportpark de Toekomst, Cruquiusweg 39 te Heemstede 04-05-2015
Den Helder FC (2*) Sportcomplex De Streepjesberg, Bremstraat 2D te Den Helder 05-05-2015
DEM Sportpark DEM, Beneluxlaan 1 te Beverwijk 06-05-2015
KFC Sportpark De Koog, Wezelstraat 9 te Koog aan de Zaan 07-05-2015
De Zouaven Complex de Kloet, Raadhuislaan 8 te Grootebroek 13-05-2015
SVW ‘27 Sportpark De Kabel, Parklaan 3 te Heerhugowaard 08-05-2015

Inschrijven

Aanmelden voor één van de dagen kan via www.azvoetbalschool.nl/introductie. Onder het kopje evenementen vindt de geïnteresseerde het inschrijfformulier. De inschrijving loopt van DATUM. Voor het evenement geldt; vol = vol.

Kosten

De kosten voor deelname aan de AZ Selectiedagen bedragen € 7,50,- per persoon. Kinderen die lid zijn van de AZ Juniorclub De Waaghalzen of de AZ AllstarZ kunnen voor € 5,- deelnemen op vertoon van de lidmaatschapskaart.

Pers is van harte welkom tijdens deze dagen.

Geplaatst in Geen categorie