Wedstrijdverslag Strandvogels C1 – Dindua C1

Op zaterdag 4 oktober 2014 moest Strandvogels C1 tegen Dindua C1. We wisten van te voren dat het een zware wedstrijd ging worden omdat Dindua al alles ruim had gewonnen. Voor de wedstrijd spraken we af om zo veel mogenlijk verdedigend te gaan voetballen.

Wij mochten beginnen met de aftrap en we hadden voor de wind. Binnen 5 minuten stonden we helaas al met 0 -1 achter. We probeerde er met combinatievoetbal  uit te komen wat ondanks de zware tegenstand soms toch wel lukte. Floor had een paar goede reddingen, en er waren ook nog een paar goede aanvallen waar uit we helaas niet scoorde. uiteindelijk eindigde de eerste helft in 0 – 5.

In de tweede helft  hadden we minder kansen maar we waren beter aan het verdedigen dan als in de eerste helft. In de tweede helft kwamen we 0 – 9 achter. Aan het eind hadden we nog een goede kans maar die ging er niet in. We hadden 0 – 9 verloren.