Wedstrijdverslag Woudia C1 – Strandvogels C1

Het weer was prachtig dus gingen we opgewekt van start met de wedstrijd. In het team van Woudia stonden over het algemeen wel wat grotere jongens (en een goed voetballend meisje) dan bij ons maar het werd een mooie wedstrijd. Floor stond weer prima te keepen en Richard was weer supersnel en haalde ondanks een ellenboog van de tegenstander menig balletje terug in de ploeg. De achterhoede was iets verrast door de snelheid van de aanvallers en daardoor scoorde Woudia als eerste. In de 32 ste minuut kwamen we aan de bal en wist Arjan deze goed voor het doel te krijgen waardoor Bart hem af kon maken en de stand 1-1 werd. In de blessuretijd van de eerste helft wist Woudia nog een doelpunt te maken en gingen we de rust in met 2-1.

Na de rust werd er vrijwel direct een doelpunt gescoord door Woudia 3-1 dus. Gelukkig gaven we niet op en werd het team nog wat aangemoedigd door het publiek. Dat hielp, er kwam meer snelheid in het veld, de voorhoede werd wakker, het middenveld begon goed te voetballen, de achterhoede was gewend aan de snelheid van de tegenstander en al snel scoorden we door een goed schot van Arjan. Het stond nu 3-2, de kansen lagen weer volledig open. Door meer actief te gaan voetballen bleven we steeds aanvallen. Het laatste doelpunt van ons werd door een voorzet van Dani en het uitspelen van de keeper van Woudia gemaakt door Arjan. De stand was 3-3. Wederom in de blessuretijd (maar eigenlijk waren er geen blessures) scoorde Woudia nog een keer waardoor de eindstand 4-3 werd.

Door het steeds beter spelen als team komen er ook steeds betere kansen! Al met al een mooie wedstrijd voor zowel spelers als toeschouwers!

Alle rijders, coach en vlagger weer bedankt voor jullie inzet en tot volgende week!