Het pannaveldje is bijna af!

Al geruime tijd is het pannaveldje bij Strandvogels speelklaar. Er wordt dan ook al maanden volop gebruik van gemaakt, niet alleen tijdens trainingen maar ook als super de luxe trapveldje. Daar was het pannaveldje ook voor bestemd, dus dat gaat goed.

Wat ook goed gaat is het afronden van de bebording om het veld. Onder leiding van Mario van de Gragt, die al heel wat uurtjes in het veld gestoken heeft (bedankt!!!) zijn zaterdag 20 september weer grote vorderingen gemaakt. Het veldje hangt nu rondom vol met reclameborden, waaronder diverse hele fraaie borden. Twee lichtmasten staan ook al enige tijd, nu moeten de lampen er nog in en de ballenvanger aan de oostzijde moet nog geplaatst worden. Geprobeerd zal worden ook deze zaken binnenkort te realiseren, zodat er straks ook op trainingsavonden door de jeugdleden volop gebruik kan worden gemaakt van het pannaveldje.

Hieronder enkele foto’s van de werkzaamheden van 20 september. Het weer was prima, dus het biertje tijdens de werkzaamheden kwam goed van pas!

Geplaatst in Nieuws