Fa. N.G. Lakeman & Zn. steekt Strandvogels 3 in het pak

Tulpenkwekerij Fa. N.G. Lakeman & Zn. is geen onbekende naam binnen Strandvogels. Zo was Jack onder andere diverse jaren voorzitter en speler bij de Vogels. Ook broer Peter trapte verdienstelijk tegen een bal en is op zondag nog regelmatig actief in de bestuursdienst. Ook is er op het Stratenvoetbaltoernooi traditioneel een FC Lakeman actief.

In de “normale” competitie is er ook een soort FC Lakeman ontstaan, voetballend onder de naam Strandvogels 3. In dat team zijn namelijk diverse Lakemannen en aanverwanten/vrienden actief. En ja, dan weet je hoe dat gaat, van het een komt het ander. Allemaal een mooi Strandvogels trainingspak ziet er natuurlijk strak uit, maar wie gaat dat regelen. Door de Lakemanconnectie werd daarbij meteen gedacht aan Fa. N.G. Lakeman & Zn. En waar zij eerder al eens toehapten als shirtsponsor bij de jeugd, deden ze dit nu als trainingspakkensponsor bij Strandvogels 3.

Gevolg is dat de mannen er voor, tijdens en misschien zelfs wel na de wedstrijden voortaan keurig bij lopen. Uiteraard moest er wel even een foto gemaakt worden met de trotse sponsor. Namens Strandvogels en het derde heel erg bedankt voor de sponsoring van de trainingspakken!

foto Jan Laan

foto Jan Laan

Geplaatst in Nieuws