Doe mee aan de Strandvogels WK-pool

Bijna is het weer zover, nog maar 15 dagen en dan begint het WK voetbal in Brazilië! Het vertrouwen in het Nederlands elftal is bij vele tot een dieptepunt gedaald en er is dit jaar weinig vertrouwen dat het team van Bondscoach Louis van Gaal de volgende ronde gaat bereiken, maar wie weet kunnen ze opnieuw voor een enorme verrassing zorgen zoals 4 jaar geleden in Zuid-Afrika?

Ook dit jaar heb ik voor Strandvogels weer een WK-pool samengesteld. Het maximaal aantal deelnemers is 50 (inmiddels zijn er ongeveer 15 ingeschreven), zodat ik zelf niet enorm veel werk heb bij het verwerken van de inschrijvingen. De inleg is €10,00 per persoon. Dit graag contant betalen bij mij of Frederick Mosch of het bedrag overmaken naar 302432620 o.v.v. inschrijving WK-pool en je naam. Wanneer er bij aanvang van het WK niet betaald is door een deelnemer, dan zal diegene verwijderd worden uit de deelnemerslijst en dus niet meedingen naar de prijzen.

Op de volgende link kan je jezelf inschrijven voor de pool: http://strandvogels.nl/pool/index.htm. Vul eerst alle poulewedstrijden in en vervolgens druk je op bereken en automatisch worden alle achtste finalisten uitgerekend, zodat je dit niet zelf allemaal hoeft uit te rekenen en dus ook geen fouten kan maken! Kijk goed naar de nummers van de finales, zodat je geen fouten maakt bij het invullen.

De spelregels en puntentelling staat verder op de website beschreven. Gedurende het WK zullen de standen op de website gepubliceerd worden.

Veel speelplezier!

Met vriendelijke groet,  Jordy Weel

WK-POOL

Geplaatst in Nieuws