Spaar bij Total voor Strandvogels

Via het netwerk van tankstations van Total (o.a. Koper in Wervershoof) kan nu ook gespaard worden voor Strandvogels. En het mooie is, het kost helemaal niets, maar levert de club wel wat op! Hoe werkt het?

Met de Total Clubkaart kon je al punten sparen bij iedere tankbeurt, dit blijft hetzelfde. Maar daarnaast kunt u op de website van Total een favoriete club aangeven. Total schenkt dan van iedere liter brandstof een extra spaarpunt aan de club. Aan het einde van elk voetbalseizoen worden de verzamelde punten omgezet in Euro’s en die worden overgemaakt naar de club. Om hieraan mee te doen, kan bij een Total tankstation een gratis Clubkaart worden afgehaald. De kans is echter groot dat u al een Total Clubkaart heeft. Ook daarmee kunt u meedoen aan deze actie.

Eenmaal in het bezit van de Total Clubkaart, ga dan naar www.total.nl/TOTALClub.html (denk om hoofd- en kleine letters) en klik daar op “Uw spaarpas registreren”. Verder wijst het zichzelf. Heb je al eerder een Clubkaart geregistreerd, log dan in en kies vervolgens je favoriete club.

Nogmaals, het kost helemaal niets en door eenmaal te registreren spaart u automatisch ook voor Strandvogels. Gewoon ff doen dus! Het leuke is dat je via de website van Total ook kunt volgen hoeveel geld er al gespaard is voor de club.

total-clubcard-foto

Geplaatst in Nieuws