Competitie-indeling Strandvogels 1 bekend gemaakt

De laatste nacompetitiewedstrijden zijn nog maar net gespeeld, maar vrijdag 21 juni heeft de K.N.V.B. al weer de (voorlopige) competitie-indelingen voor de standaardelftallen bekend gemaakt. Na de degradatie uit de 3e klasse, het avontuur daarin duurde helaas maar een jaar, komt Strandvogels komend seizoen weer uit in de 4e klasse.

In de 4e klasse B om precies te zijn, een volledig Westfriese 4e klasse. Naast Strandvogels is ook het gedegradeerde Andijk afkomstig uit de 3e klasse. Dat worden leuke duels voor de enige “aankoop” van Strandvogels, Menno de Vries, die dan speelt tegen zijn oude club. Uit de 5e klasse promoveerden Kwiek ’78, Victoria O. en Berkhout naar de 4e klasse. Net als vorig seizoen zullen ook de volgende ploegen uitkomen in de 4e klasse B; Apollo ’68, Grasshoppers, Hauwert ’65, HSV Sport 1889, FC Medemblik, De Valken en Woudia. Oosthuizen is overgekomen uit de 4e klasse E en R.K.E.D.O. uit 4C.

Net als vorig seizoen weer een competitie met 14 clubs oftewel 26 wedstrijden. Het eerste competitieduel, tegen wie is nog niet bekend, staat gepland voor zondag 8 september.

Competitiestanden

Programma, uitslagen en topscoorders

De Beker

Geplaatst in Strandvogels 1